Saturday, November 22, 2008
END of Sem DINNER
malam ni adalah malam end of sem dinner....
event yang menjadi simbolik tanda berakhirnya semester pertama bagi junior dan semester ke-3 bagi senior...

tema dinner pd kali ini adalah K***M TV AWARDS.. mmm ala2 anugerah OSCAR la katekn...
antara kategori yang dipertandingkn adalah:
1. BEST ACTOR
2. BEST ACTRESS
3. BEST ON SCREEN CHEMISTRY
4. BEST SCRIPT
5. BEST CINEMATOGRAPHY
6. BEST SPECIAL EFFECTS
7. BEST ACTION VIDEO
8. BEST EMOTIONAL VIDEO
9. BEST COMEDY
10. BEST REAL LIFE SETTING
11. BEST HORROR SCENE
12. BEST DEBUT

Haa... banyak betul awards kn....(ade lg sebenarnye tp ni je yg mampu diingat)
so, penulis xdapat la nak senaraikn pemenang2 for every category...kalau x, tak tido la penulis malam ni....
basically topaz ngan garnet yang banyak menang... sebab ade oggy, aiman tiger and teng.....
congrats to all the winners.....
kepade house lain... cube lagi thn depan ye....

seperti yang dijangkakn.... banyak pilihan makanan yg disajikn.....
anataranya; yong tau fu, laksa, nasi lemak, kwey teow, pasembor, kuih, roti jala, abc, cendol dan minuman pelbagai perisa....
mmmm.... sedap... mmg sedap.... sampai menjilat semua jari....

sebaik saja mc cakap "dinner is served", ramai students berpusu2 mengambil makanan...
ade yang ambik sampai 2-3 pinggan untuk 1 jenis makanan... x ingat orang belakang dh (janji perut aku kenyang).... lapar la katekn... ish3... nafsu semua tu....

kalau ade event mcm ni, tak sah kalau takde performance...
penulis dah EXPECT THE UNEXPECTED performance yg bakal dipersembahkn...
tepat sekali jangkaan penulis... 10 markah untuk penulis.... hehe...

banyak betul performances malam ni... ade cultural performance from every bangsa.. melayu, cina dan india.... zapin, dancing tarian cina dan india.... menarik jgk... penulis layan jgk time tu...

lepas tu ade performance from UK students... penulis pun x berapa pasti apa yang minah2 dan mat2 saleh tu buat kat atas pentas... to be honest... it was LAME!

haa.... this is the UNEXPECTED part... tarian HIP-HOP!!!
persembahan mereka cukup mantap.... berbakat rupenya students kat sini...
yang pakai tudung, yang tinggi, yang gempal semuanya pandai menari....
pakaian tak pyh cite la... kecik2 dan ketat2 belaka... al-maklum la... senang skit nak menari... membantu mengurangkan air resistance.... so, tak bnyk tenage yang abis.... tak la penat sangat nanti...
bile dah menari tu, paham2 la... terangkat sane, terangkat sini, nmpk itu, nmpk ini...
bagi penulis, tarian ni tak sesuai nak dipersembahkn time event camni...
ntah2 VIP takde selera nak makan lepas nmpk bende2 yang x sepatutnye....

around 10.35pm... tamatlah event ni...
bermula la sesi fotografi.... lelaki perempuan mengambil gambar sebagai kenangan...
ade juga yang rajin mengemas tanpa menghiraukan keadaan sekeliling...
penulis ade la tolong sekadar yang termampu....hehe.. bukan riak ek...

mase tengah kemas tu.... banyak makanan yang tak abis mkn... ade yang ambik tak sentuh pn ade... ish3... tamak btul... perut x besar mane pn... tp ambik makan mcm nak mkn 10 org...
ade makanan yg tertumpah dek kerana kegopohan homo sapiens yang kelaparan...



posted by bukannamasebenar @ 12:16 AM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
~PROFILE~
My Photo
Name:
Location: Beringin Valley(bukan tempat sebenar), Dunia(bukan tempat sebenar)
~PREVIOUS POST~
~ARCHIVES~
~DISCLAIMER~
Semua nama yang digunakan dalam penulisan di blog ini adalah menggunakan bukan nama sebenar
~KUMPUL PENDAPAT~


ShoutMix chat widget

~CLOCK~
~CALENDAR~
~VISITORS INFO~

~KYUEM LINKS~
Template by
Blogger Templates