Sunday, November 23, 2008
WIDA' 2008
so, 2008 nak pon melabuhkan tirainye (maksud penulis,bagi student2 k****) so,seniors ade satu sem je lg,junior plak ade 3 lg!(doesnt mean bole lepak2 tau!) mm..mcm malam tahun baru,ade sambutan kan?kat tempat penulis ni pon lebih kurang je..

lepas "special assembly" semalam,ramai homosapiens berpusu-pusu ke cafe..ade repoter khabarkan,sampai tak ade lagi seat kosong!ish..ade yang nak ucap byebye kat kawan2, ade juga yang nak wish 'salam sayang' kepada yang tersayang..maklumlah, susah nak jumpa masa cuti nanti..dah la 6 minggu,lama 2!



mgkin sedang borak-borak tentang plan holiday ni..




byebye!



see u next year!

kepada warga2 k**** penulis nak ucapkan selamat bercuti ye?tapi jangan la sampai tak ingat dunia..holiday2 jugak,buku jangan lupa,tau!

peace no WAr!

bye!
posted by bukannamasebenar @ 2:13 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
~PROFILE~
My Photo
Name:
Location: Beringin Valley(bukan tempat sebenar), Dunia(bukan tempat sebenar)
~PREVIOUS POST~
~ARCHIVES~
~DISCLAIMER~
Semua nama yang digunakan dalam penulisan di blog ini adalah menggunakan bukan nama sebenar
~KUMPUL PENDAPAT~


ShoutMix chat widget

~CLOCK~
~CALENDAR~
~VISITORS INFO~

~KYUEM LINKS~
Template by
Blogger Templates