Tuesday, December 16, 2008
ABANG QEMIN QEMUN
Yessssssssss. Akhirnya penulis bjaye jugak mencipta rekod baru. Rekod x update! Hihi. Dah 6 hari. Tapi xleh tahan jari-jemari penulis ni. Takde keje lain. Nak mengupdate je kejenya. Peminat-peminat penulis tnyata bsabar dgn penulis. Xd rungutan langsung! Hihi. Sory la ye. Penulis xd idea nk update psal ape! Dok bace blog2 orang jela spnjg hujg mggu lps. Ingtkn blehla dapat idea ke, gosip baru ke. Tapi tula. Xd!

Hah! Kalo tgok tajuk post ni mesti semua plek. Ape plakla kene mengene si Abang Qemin Qemun (bukan nama sebenar) dgn penulis ni? Abang Qemin Qemun (bukan nama sebenar) ni umo nya lebih kurgla dgn pnulis. Tapi sebab penulis xtau brape yg sebenonya, penulis panggilla dia abang (jgn slh phm pulak.hihi).

Nak dijadikan crite, mggu lpas penulis ni terbukakla blog Abang Qemin Qemun(bukan nama sebenar). Fuuuh. Menarik tulisan dia. Zaaaaaas! Tersentap penulis bace! Mase tu dia tulis tajuknya sosial@x? Penulis memg nk komen tp penulis hold dlu. Sebb dia ckp ada smbungannya. Baru bbrp saat yg lalu penulis baca smbungannya. Tajuknya Siapa Kita?

Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap! Tersentap jantung, jiwa dan raga penulis baca abang Qemin Qemun (bukan nama sebenar) ni tulis. Huh. Penulis jd xtau nk ckp apa. Xtau nk komen apa. Korg g la baca sendiri ye!!

Baca kat sini

(Penulis tgh xd idea nk update blog psal apa. Tu bg review blog org je ni. Hihi. Korg bg la idea kt penulis. Sian penulis)

Peace no war ^-^
posted by bukannamasebenar @ 3:11 PM  
1 Comments:
  • At December 16, 2008 at 8:14 PM, Blogger No Pain said…

    erm.. camne ekk nak cakap..huhu.. terharu nih.. ga3.. tapi ingat ek.. kalo ade silap@rase2 nak tambah2.. silakan la ek.. kita kene saling nasihat-menasihati.. pEaCe..

     
Post a Comment
<< Home
 
 
~PROFILE~
My Photo
Name:
Location: Beringin Valley(bukan tempat sebenar), Dunia(bukan tempat sebenar)
~PREVIOUS POST~
~ARCHIVES~
~DISCLAIMER~
Semua nama yang digunakan dalam penulisan di blog ini adalah menggunakan bukan nama sebenar
~KUMPUL PENDAPAT~


ShoutMix chat widget

~CLOCK~
~CALENDAR~
~VISITORS INFO~

~KYUEM LINKS~
Template by
Blogger Templates