Thursday, December 18, 2008
REPEKAN SI PEREPEK
Perghhhhh. Haru-biru penulis tengok shoutbox tu semenjak dua kala ni. Ternyata rmai yg jadi bukn dirinya yg sebenar di blog bukan nama sebenar ni. Ada laporan penulis dapat mengatakan ada org lain guna name org lainla. Mcm2 lg! Bak kata Astro, "Mcm2 ada!".

Selain gune name org lain, ade jugakla yg x puas hati dgn penulis ni. Yela. Penulis gune bukan nama sebenar. Untuk makluman anda cik abang, cik kakak mahupon cik adik yg x puas hati, kalo penulis gune nama sebenar, takdekla blog ni jd bukan nama sebenar! Jadi nama sebenarla! Kan? Hihihi. (dihrp korg gelk lpas bc statement ni. tgh buat lwk ni!)

Xdekla. Sbnrnya apa yg penulis nak bgtau hari ni ialah x penting pon sape penulis ni. Tak kesahla penulis ni batch 10 ke batch 11 ke mahupon batch 9! Tak kesahla penulis lelaki, perempuan mahupon khunsa! Tak penting semua tu!

Ada yg ckp penulis ni ckp je lebih. Orang UK kata "talk fire-fire". Sbb tu x btau nama takut org tau yg penulis ni pon same jugak. Memg btol dan benr serta tept pon apa yg disgka tu. Penulis pon join same gak. Cthnya masa Christmas party, Majlis wida' kat cafe tu, end of sem dinner, jd ular. Kat surau pon penulis g jugak. Seme penulis join. Kalo x mane bleh tgkap gamba2 tu. Btol x?

Perlulah korg semua pahami lagi dalami serta hayati tujuan blog ni diwujudkn iaitu MENGUMpul pendaPAT. Bilamana pndpt2 ni dikumpul, termasukla skali lgkh pnyelesaian, maka strusnya tpulgla kpd kite semue utk mlakukn sesuatu utk cube mperbaiki ketakbetuln yg berlaku dlm sistem kite ni. Blog ni xd nk mnylhkn mne2 phak. Cume mgkinla kdg2 ada tpeds skit tp tu tujuannya mnyedrkn pmbaca blog ini juge!

Jadi, stlh penulis mengclearkan umpama syampu clear isu ini, penulis harap tiada lagila insan yg x bpuas hati dgn penulis. Nak tak puas hati juga xpela, tp jgn kecoh kt shoutbox tu! Nnt org ingt ada pgaduhan. Tak elok dilihat mata. Apa2 hal emel penulis yek! Hihi.

emel : bukannamabetul@yahoo.com

Okla. Penulis dah tak tau apa nak direpekkan. Korg semue pon mesti dh bosan bc repekan penulis. Hingga bertemu lg!

Peace no war ^-^
posted by bukannamasebenar @ 10:39 PM  
0 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
 
~PROFILE~
My Photo
Name:
Location: Beringin Valley(bukan tempat sebenar), Dunia(bukan tempat sebenar)
~PREVIOUS POST~
~ARCHIVES~
~DISCLAIMER~
Semua nama yang digunakan dalam penulisan di blog ini adalah menggunakan bukan nama sebenar
~KUMPUL PENDAPAT~


ShoutMix chat widget

~CLOCK~
~CALENDAR~
~VISITORS INFO~

~KYUEM LINKS~
Template by
Blogger Templates